The Orchard, Hale

The scheme included an additional basement extension forming changing rooms, toilet facilities and spa adjacent to the external swimming pool.

  • 524ccfd4f1067a0f86889bd8bd711d30 1024x680
  • Ae6109ce58fdb090622dd6b333230470 1024x680
  • 7f1abd8e481f0d1f4bc7753af09f210a 1024x680
  • 5d1765d3b0a924a7c3a19baa70bcd80d 1024x680
  • 56e73568a32ad02a1819cb6ec4635ed1 1024x680
  • 4de3dc6fa45b727541822a5803ebc34d 1024x680
  • 728f0c03bdfbdeede8b6a952011d7b0b 1024x680
  • Bd10bec0510d5ae639eb23373610c97e 1024x680
  • 2accbac10de43174a209b6924872e000 1024x680
  • 51b5ef2a991f3bfade697cbfd739f2f9 1024x680

The additional extension was formed in traditional natural stone walling to provide a great outdoor seating area on top of the additional changing rooms to this large traditional Victorian house in the South Hale Conservation Area.

26a Victoria Road, Hale
Altrincham, Cheshire, WA15 9AD
United Kingdom